Werkgevers

Fijn dat je deze pagina bekijkt. We zijn niet alleen maar werknemer. We komen als mens. Mensen die zich gezien en gehoord willen voelen. De dingen waar we tegenaan lopen in ons leven hebben vaak ook invloed op ons werk. Er is geen harde scheidslijn te trekken tussen werk en privé, tussen werknemer en mens. Of we dat nou willen of niet en of we dat nou zien of niet.

In mijn werk als P&O-er, HR adviseur en casemanager verzuim heb ik kunnen zien wat voor verschil passende ondersteuning van de werknemer kan maken en ook wat de gevolgen kunnen zijn als die ondersteuning ontbreekt. Of die ondersteuning nou komt vanuit een leidinggevende, collega, bedrijfsarts, coach, psycholoog of uit het eigen (sociale) netwerk van de werknemer.

Ik ben ervan overtuigd dat we heel vaak tot win-win situaties kunnen komen. Iedereen heeft er belang bij dat een werknemer lekker op zijn plek zit. Een werknemer die goed in zijn vel zit, zal dit ook uitstralen naar (potentiële) collega’s en klanten, het zal terug te zien zijn in prestaties en de kans op verzuim zal er door beperkt worden.

Doordat ik in zowel financiële functies als HR functies werkzaam ben geweest, ken ik de werkgeverskant, spreek ik ook deze taal en ken ik de belangen die kunnen spelen. Dit vergemakkelijkt de communicatie en het komen tot win-win situaties.

Wil je meer weten of bespreken of ik de juiste coach ben voor jou, jouw organisatie of werknemer? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.