Praktisch

Coaching: intake

We beginnen met een intake. De intake is bedoeld om te kijken wat jouw vraag is en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen met jouw vraag.

Daarbij is het belangrijk om te kijken of er een klik is tussen ons en jij je veilig genoeg voelt bij mij. Je veilig voelen en vertrouwen hebben in mijn werkwijze zijn nodig om je open te kunnen opstellen. Je open op kunnen stellen is nodig om tot de kern en tot jouw antwoorden te komen. Luister dus goed naar jezelf hierin en geef het eerlijk aan als je denkt dat ik niet de coach ben voor jou.

Ik zal inschatten of ik denk dat coaching jou op dit moment kan helpen en of ik de goede coach ben voor jou.

Zo starten we beiden met een volmondige Ja!

Locatie

Er zijn meerdere mogelijkheden voor de locatie van coachingssessies. Dit kan online, op een neutrale plek, op je werk of bij jou thuis. Ik werk in de regio Nijmegen.

Voor luisterkindafstemmingen hoef je nergens heen.

Goed om te weten

Coachingssessies van mij zijn geen vervanging van een (para)medische behandeling. Ben je onder behandeling bij een arts, psychiater, psychotherapeut of psycholoog, overleg dan of coaching op dit moment samengaat met je behandelingen.

Plan je coachingssessie bij voorkeur met ruimte erom heen. Dus kom niet binnen rennen en ga na afloop niet meteen weer volle bak aan de slag. Gun jezelf de ruimte om het gesprek met aandacht aan te gaan en om het gesprek achteraf te laten bezinken!

Tarieven en betalingsvoorwaarden

Intake: € 60,–

Uurtarief coaching: € 90,–, maximaal 1,5 uur per sessie. Aan het einde van de sessie stuur ik je een betaallink. Bij een consult op locatie is contant betalen ook mogelijk. Dan graag gepast betalen.

Tarief luisterkindafstemming: € 75,–, vooraf te voldoen. Je krijgt de benodigde informatie na aanvraag van je afstemming.

Voor het annuleren van een coachingssessie gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van een coachingssessie ben je geen kosten verschuldigd.
  • Bij annulering tussen 48 en 24 uur voor aanvang van een coachingssessie ben je 50% van het bedrag voor een uur coaching verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een coachingssessie ben je 100% van het bedrag voor een uur coaching verschuldigd.