Praktisch

Kennismakingsconcult

Kom je voor het eerst bij mij in de praktijk dan is dat in de vorm van een kennismakingsconsult. Vooraf vraag ik je het Intakeformulier-Massagetherapie in te vullen en te mailen. Mocht uit je antwoorden blijken dat massage niet verstandig is, dan geef ik dit z.s.m. aan. Ook kan het zijn dat ik je vraag om je behandelaar te vragen of massage wenselijk is. Tijdens het consult kunnen we zo nodig de vragen en antwoorden bespreken. En natuurlijk kun je jouw vragen stellen. Daarna geef ik je een ontspanningsmassage van ca. 30 minuten. Je krijgt zo een gevoel of ik als persoon en mijn manier van masseren bij jou en jouw wensen passen.

Contra indicaties

Massage is vanuit medisch oogpunt niet altijd wenselijk, zie voor algemene richtlijnen: Contra indicaties massage. Soms dienen bepaalde delen van het lichaam vermeden te worden (relatieve contra indicaties) en soms is masseren in zijn geheel niet wenselijk. Overleg bij twijfel altijd met je behandelaar!

Goed om te weten

Bij een ontspanningsmassage hou je alleen je slip(je) aan. Ik dek je af met handdoeken en eventueel een deken. Desgewenst kun je je BH op de tafel uitdoen.

Ik masseer met olie en er kan nog wat olie achter blijven op je huid. Doe dus niet je beste kleding en lingerie aan. Heb je lange haren, dan is het fijn als je een elastiekje meeneemt, zodat je je haar omhoog kunt doen.

Plan je massage bij voorkeur met ruimte erom heen. Dus kom niet binnen rennen en ga na afloop niet meteen weer volle bak aan de slag. Gun jezelf de ruimte voor ontspanning!

Tarieven en betalingsvoorwaarden

Kennismakingsconsult inclusief ontspanningsmassage van 30 minuten: € 20,–

Ontspanningsmassage 30 minuten: € 35,–

Ontspanningsmassage 60 minuten: € 60,–

Graag bij aanvang van het consult contant en gepast betalen.

Voor het annuleren van een massage gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van een massage ben je geen kosten verschuldigd.
  • Bij annulering tussen 48 en 24 uur voor aanvang van een massage ben je 50% van het bedrag voor de massage verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een massage ben je 100% van het bedrag voor de massage verschuldigd.