Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Suzanne Janssen en ik ben de trotse eigenaar van praktijk Back to You.

Waarom de naam Back to You? Omdat ik jou wil helpen meer in contact te komen met jezelf. Terug te keren naar jezelf. Zodat je beter voelt wat je nodig hebt. Zodat je bewuster wordt van hoe jij kijkt naar en omgaat met jezelf en de wereld om je heen. Zodat je (nog meer) kunt gaan leven vanuit wat jij wil en vanuit wat jij te brengen hebt. Zo maken we de wereld samen weer een stukje fijner en mooier.

Ik ben gefascineerd door de mens en door de vragen: waarom doen we wat we doen en hoe werkt het leven? Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk. Zowel mijn eigen leven, mijn intuïtie, mijn werkervaring op het gebied van personeelszaken en verzuimbegeleiding, diverse cursussen, boeken, als het internet zijn daarin voor mij een onuitputtelijke bron van informatie, kennis en wijsheid. Ik ben niet iemand die een specifieke stroming volgt of aanhanger is van een bepaalde methode, techniek of persoon. Ik kijk steeds wat bij mij past, wat resoneert. En ik ben daarbij niet bang om mijn zienswijze over mijzelf, mensen en het leven bij te stellen.

Ik ben sensitief, intuïtief en ik kan goed luisteren. Ik vind het belangrijk dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Misschien wel het mooiste compliment dat ik ooit gehad heb is: “Ik kan helemaal mezelf zijn bij jou!” En daartoe nodig ik jou ook uit: wees vooral jezelf! Want niemand is zo goed in jou zijn als jij!