Afstemmingen

Ook in een afstemming ga ik samen met jou op zoek naar jouw antwoorden. Alleen doe ik dat in de energie: ik stem op jou af en kijk wat zich aandient. Ik werk hierbij volgens de luisterkindmethode.

Het voordeel van een afstemming is dat jij niet op consult hoeft te komen en je hoeft ook niet bewust dingen te kunnen verwoorden. Ik heb wat basisinformatie van je nodig, een foto en wat je in de afstemming aan bod wil laten komen. Met behulp daarvan ga ik in de energie met jou in gesprek. Sommigen noemen dat in gesprek gaan met de ziel of het hoger zelf, anderen noemen het in gesprek gaan met het onderbewuste. Het gesprek schrijf ik op en stuur ik je per e-mail.

Ik neem jouw vragen mee in de afstemming, maar de ziel bepaalt wat er aan bod mag komen. Waar het zich aandient zal ik in de energie dingen oplossen en ik zal, waar relevant, ook vragen naar tips voor jou. Hierdoor kan met slechts 1 afstemming al veel in beweging komen. Hiermee kun jij vervolgens zelf aan de slag.

Wil je graag een afstemming ontvangen of wil je meer informatie, mail me dan: info@praktijkbacktoyou.nl of bel/app/SMS me op 06-48483511.