Coaching

Waar loop jij tegenaan?

Ik ben een life coach. Dat betekent dat ik me richt  op levensvraagstukken. Ergens loop je vast in je leven en je wil daar iets mee. Voorbeelden van hulpvragen waarmee je bij mij terecht kunt:

Je wil trouw zijn aan jezelf, maar je vindt dat ingewikkeld.

Je bent vastgelopen in je leven, de liefde (in welke vorm dan ook) of je werk en wil op zoek naar de dieper liggende oorzaak.

Je bent langdurig ziekgemeld op je werk en kunt wel iemand gebruiken die met je meekijkt

Je hebt veel meegemaakt en wil onderzoeken hoe je dit minder van invloed kunt laten zijn op het nu en op je toekomst

Je leven lijkt netjes op orde en toch voel je je niet gelukkig. Dit wil je graag veranderen.

Je voelt je niet echt thuis in deze wereld. Je wilt weten hoe dit komt en wat je daaraan kan doen.

Wat ik jou gun en waar ik je graag mee help:

Waar nodig terug te keren naar jezelf, zodat je (nog meer) vanuit jouw kern kunt gaan leven en jouw eigen plek kunt innemen in de wereld.

Helderheid, de essentie en je eigen antwoorden: samen gaan we op zoek naar de antwoorden op jouw vragen, we gaan door tot we helderheid hebben en de essentie boven tafel.

Blijvende verandering: ik ga niet voor een quick fix, maar voor duurzame verandering. Dit vraagt dat we tot de kern van je vraag/probleem komen, dat we op zoek gaan naar oorzaken en niet zozeer naar manieren om symptomen te bestrijden.

Hoe doe ik dat?

Ik doe dit via coaching of via een afstemming.

Mijn coaching is maatwerk: ik ga uit van jou, wat jij aangeeft en waar jij nu bent in je leven. Ik werk met dat wat zich in het moment aandient, met dat wat nu aandacht vraagt. Jij bent uniek, jouw situatie is uniek. Geen hokjes dus, geen vast aantal sessies, geen vaste methode en ik kom ook niet met een 3 of 5 stappenplan.